Afspraken voor verhuring zaal P.C St-Jan, St-Jansstraat 64 Gerheide Balen.

Prijzen:

-Huurprijs/volledige dag: incl: poetsen, 2 keukens, W.C met verzorging baby’s, alle nutsvoorzieningen, perculators, microgolfs, 10 ronde hangtafels, Led-Tv met aansluting lap-top. 200€
– Voorschot: 100€
-Men kan de zaal ook een dag ervoor huren. 50€
-Percolator koffie met melk en suiker. (80 tassen) 40€
-2 bain-marie’s (wax niet in begrepen). Per stuk: 10€
-Hoezen voor ronde hangtafels: (10 witte en 5 zwarte). Per stuk: 5€
-Frituur met 4 bekken: (gas inbegrepen) 75€
-Huur zaal begrafenissen 100€

 Technische informatie:                              

-oppervlakte zaal is 225 m², goed voor 200 pers. Bijhorend is er ook een buffetruimte van 25 m². Ook 2 bijhorende keukens. (met afwasmachine)

-Alle dranken (bieren, frisdranken,wijnen en Cava) worden steeds genomen van l VZW  St-Jan.  Wil je andere dranken,  wij zorgen ervoor. Bij niet naleven van deze voorwaarden wordt er een boete gevraagd van 50 Eur.

-Er wordt een contract getekend bij akkoord verhuring zaal. Hierbij wordt naam, mailadres, adres en GSM-nummer genoteerd.

-Er wordt een afspraak gemaakt in de zaal St-Jan voor praktische informatie door de vertegenwoordiger van P.C. St-Jan.

-Men deponeert afval in de respectievelijke containers buiten.

-Als er met vaten wordt getapt is men verplicht tappers  te nemen  die aangesteld zijn door  de VZW St-Jan (veiligheidsredenen). Als er enkel bieren met flesjes worden genomen  is men niet verplicht tappers te nemen van VZW- St-Jan. Garcons mag men zelf voor zorgen. St-Jan beschikt ook over garcons .

– De zaal , keukens, W.C. ‘s  worden steeds uitgeveegd na de activiteit.

-Huurder fungeert als een goede huisvader.  Hij zorgt ervoor dat alles netjes wordt teruggeplaatst waar men het gehaald heeft. (stoelen terug in stoelenruimte en de tafels worden in de buffetruimte geplaatst, er zijn steekkarretjes voorzien voor transport ervan). Frigo’s worden steeds  aangevuld en het leeggoed wordt in de kleine keuken geplaatst. Zaal en keukens worden steeds uitgeveegd.