Afspraken voor verhuring zaal P.C St-Jan, St-Jansstraat 64 Gerheide Balen.

Prijzen:

-Huurprijs/volledige dag: incl: poetsen, 2 keukens, W.C met verzorging baby’s, alle nutsvoorzieningen, perculators, microgolfs, 10 ronde hangtafels, Led-Tv met aansluting lap-top.200€
– Voorschot: 100€
-Men kan de zaal ook een dag ervoor huren.50€
-Percolator koffie met melk en suiker. (80 tassen)40€
-2 bain-marie’s (wax niet in begrepen). Per stuk:10€
-Hoezen voor ronde hangtafels: (10 witte en 5 zwarte). Per stuk: 5€ 
-Frituur met 4 bekken: (gas inbegrepen)75€

Technische informatie:

-oppervlakte zaal is 225 m², goed voor 200 pers. Bijhorend is er ook een buffetruimte van 25 m². Ook 2 bijhorende keukens. (met afwasmachine)

-Alle dranken (bieren, frisdranken,wijnen en Cava) worden steeds genomen van de zaal St-Jan. 

-Er wordt een contract getekend bij akkoord verhuring zaal. Hierbij wordt naam, mailadres, adres en GSM-nummer genoteerd.

-Er wordt een afspraak gemaakt in de zaal St-Jan voor praktische informatie door de vertegenwoordiger van P.C. St-Jan.

-Men deponeert afval in de respectievelijke containers buiten.

-Als er met vaten wordt getapt is men verplicht tappers te nemen die aangesteld zijn door de VZW St-Jan (veiligheidsredenen). Als er enkel bieren met flesjes worden genomen is men niet verplicht tappers te nemen van VZW- St-Jan. Garcons mag men zelf voor zorgen. St-Jan beschikt ook over garcons .

– De zaal , keukens, W.C. ’s worden steeds uitgeveegd na de activiteit.

-Huurder fungeert als een goede huisvader. Hij zorgt ervoor dat alles netjes wordt teruggeplaatst waar men het gehaald heeft. (stoelen terug in stoelenruimte en de tafels worden in de buffetruimte geplaatst, er zijn steekkarretjes voorzien voor transport ervan). Frigo’s worden steeds aangevuld en het leeggoed wordt in de kleine keuken geplaatst. Zaal en keukens worden steeds uitgeveegd.